Zázvorodka
Zázvorový likér pro otrlé, čistě přírodní, bez éček a dalších věcí co tam prostě nepatří.
Přijďte ochutnat v zimním období posílit imunitu
a teď
prostě si užít tu skvělou chuť a nezapomenutelný zážitek
Jedná se o čepování piva, kdy vzniká mokrá pěna, kerá pomalu dochází. Pivo má příjemný jemnější říz, není přesycené ani chuťově prázdné. Pěna je krásně krémová a po napití vytváří kroužky, kterým se říká hladinky.
Sklenice musí být dobře umytá.
Pomalu pootevřeným kohoutem, odkápneme trochu pěny z konce výčepního kohoutu, přiložíme sklenici pod úhlem 45º a jemně nařízneme potřebný objem pěny.
Ponoříme kohout pod pěnu, sklenici držíme stále pod úhlem 45º a naplno otevřeme průtok piva.
Držíme kohout pod hladinou, sklenici postupně narovnávejte a po dosažení okraje sklenice jej rychle uzavřeme, Pivo získá krásnou krémovou pěnu.
×Sklenice obsahuje více než ¼ piva, nad ním je hustá krémová pěna, která nedosahuje po okraj sklenice. Tento styl je ideální k degustaci a doporučujeme ho cyklistům. Pivo bude vždy čerstvé a v nejlepší kondici.
Vypláchneme si sklenici.
Pomalu pootevřeme kohout, odkápněme trochu pěny z konce výčepního kohoutu, přiložme sklenici pod úhlem 45° a jemně nařízněme trochu větší objem pěny než u hladinky.
Ponoříme kohout pod pěnu, sklenici držme stále pod úhlem 45° a naplno otevřmte průtok piva.
Držíme kohout pod hladinou a po dosažení správného objemu jej rychle uzavřeme. Pivo získá krásnou krémovou pěnu.
×Sklenice plná krémové pěny, která umožní vychutnat si plnou chuť piva v jeho unikátní formě. Je charakteristické svou jemnou a sladší chutí a doporučujeme jej zejména ženám. Mlíko je třeba vypít ihned po načepování.
Vypláchneme si sklenici.
Pomalu pootevřeme kohout, odkápněme trochu pěny z konce výčepního kohoutu a naplníme sklenici mokrou pěnou.
Udržujeme sklenici pod úhlem 45° a pokračujeme v čepování se stejně pootevřeným kohoutem.
Dokončíme čepování jemné pěny až po okraj sklenice a kohout rychle uzavřeme.
×